Private og erhverv

Vi står for maling af facade for private og erhverv

Trænger husets eller firmaets facade til at blive frisket op? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Hou Malerforretning har vi blandt andet specialiseret os indenfor professionel maling af facade, som vi både udfører for private husejere og forskellige former for erhvervskunder i Aalborg, Brønderslev, Støvring og andre omkringliggende områder.

​Vi giver din facade nyt liv

Med maling af facade, kan du give din bygning nyt liv, hvis den nuværende farve for eksempel trænger til at blive frisket op, eller hvis du kunne tænke dig at få malet facaden i en helt anden farve, så bygningen får et andet udtryk end tidligere.

​I den forbindelse står vi selvfølgelig også til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning omkring farver og produkter, således at vi kan sikre os, at du får den helt rette løsning, som du kommer til at være tilfreds med nu og i de næste mange år. ​

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på professionel opsætning af filt, maling af facade eller andet malerarbejde? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

​Du kan også ringe på ​22 41 69 16​ eller skrive til hou.malerforretning@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!